Placi tehnice si covoare din cauciuc

Placi tehnice si covoare din cauciuc
Plăcile și covorașele de cauciuc oferite de ARTE RUBBER se caracterizează în primul rând prin rezistența lor uimitoare la temperaturi scăzute și ridicate.
PLĂCI SI COVOARE DIN SILICON VMQ/MVQ
Acest tip de plăci și covorașe este fabricat din cauciuc siliconic. Proprietățile lor de bază includ, printre altele, flexibilitate foarte bună la temperaturi scăzute, stabilitate termică excelentă, permeabilitate mare la gaze, precum și rezistență la condițiile meteorologice, uleiuri și grăsimi. Puteți alege dintre plăci și covorașe din cauciuc industrial transparent, roșu, alb și negru. Sunt utilizate în diverse industrii, de exemplu în industria medicală sau feroviară. De asemenea, se disting prin faptul că sunt neinflamabile.
PLACI SI COVORASE DIN CAUCIUC SBR (UZ GENERAL)
ARTE RUBBER vă oferă plăci și covorașe din cauciuc SBR - butadienă - cauciuc stiren. Acest tip de cauciuc sintetic prezintă o flexibilitate ridicată, proprietăți mari de absorbție a șocurilor și de izolare fonică. În plus, este ușor de curățat. Plăcile din cauciuc SBR se caracterizează prin rezistență la temperaturi extreme și rezistență mecanică. Pe de altă parte, covorașele SBR sunt folosite ca izolatori excelente de vibrații. Atât covorașele, cât și plăcile SBR sunt foarte des utilizate în multe industrii diferite. Covorașele de cauciuc pentru garaj sunt deosebit de cunoscute și recomandate.
PLĂCI SI COVOARE DIN CAUCIUC NBR (REZISTENTA LA PRODUSE PETROLIERE)
Plăcile din cauciuc NBR oferite de Arte Rubber se caracterizează prin fiabilitate și funcționalitate ridicată în diferite condiții. Sunt fabricate din cauciuc acrilonitril butadien. Principalele proprietăți ale acestor produse includ, mai presus de toate, proprietăți mecanice bune, permeabilitate scăzută la gaz, deformare permanentă scăzută sub presiune, rezistență la ulei si produse petroliere, precum și rezistență la motorină și benzină. La fel ca și alte tipuri de plăci și covorașe de cauciuc oferite de Arte Rubber, acestea sunt utilizate pe scară largă în multe industrii.
PLĂCI ȘI COVOARE DIN CAUCIUC EPDM
Plăcile și covorașele din EPDM sunt fabricate din cauciuc etilen propilen dien. Se caracterizează prin rezistență buna la compresiune, abraziune și deformare permanentă. Mai mult, se disting prin rezistență crescută la ozon, condiții meteorologice, apă și acizi ușori, dar au rezistență redusă la combustibili, lubrifianți și uleiuri minerale. Cu toate acestea, acestea sunt de foarte bună calitate și sunt utilizate în multe industrii.
PLĂCI ȘI COVOARE DIN CAUCIUC FKM/FPM/VITON
Un alt tip de plăci și covorașe oferite de Arte Rubber este fabricat din cauciuc VITON/FKM/FPM. Cauciucul Viton/FKM este lăudat pentru durabilitatea lui specială atunci când este expus la temperaturi diferite. Este rezistent termic de la -30 la +240 grade Celsius. În plus, sunt neinflamabile și au permeabilitate scăzută la gaz. Sunt utilizate în diverse industrii - în industria chimică, spațială, auto, petrochimică și aviație.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!