Lucruri pe care trebuie să le știți atunci când instalați inele O-ring

Lucruri pe care trebuie să le știți atunci când instalați inele O-ring
Inelele O-Ring sunt un element esențial în producția și operarea utilajelor, dar atunci când vine vorba de instalarea inelelor, este important să știți la ce să aveți grijă.

Când vine vorba de instalarea inelelor O-Ring, este important să-l faceți corect de la început, deoarece acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și bani. Prin urmare, aceste sfaturi de instalare vă pot ajuta să evitați problemele care ar putea cauza probleme cu aplicațiile mai departe.

Alegeți dimensiunea potrivită – Este esențial să alegeți dimensiunea corectă a inelului O-Ring. Dacă alegeți unul care este prea mic, atunci se rupe și se sparge, în timp ce prea mare nu va obține etanșarea corectă.

Nu supraîntindeți - Fiecare inel O-Ring are un potențial maxim de întindere și dacă le întindeți excesiv, atunci se pot rupe și rupe în timpul utilizării. Prin urmare, este esențial ca inginerii să se asigure că întinderea nu depășește alungirea maximă a inelului O-Ring. În plus, este de asemenea esențial să întindeți inelul O-Ring în mod uniform.

Nu-l rostogoli - Când glisați un inel O-ring pe un arbore pentru instalare, acesta poate cauza rasucirea. Când se întâmplă acest lucru înseamnă că nu pot fi instalate corect și asta înseamnă că nu își vor face treaba în mod corespunzător. Acest lucru poate duce apoi la scurgeri sau deteriorări. Inelul O-Ring ar trebui să fie glisat pe poziție, deoarece acest lucru ajută la oprirea rasucirii. Dacă întâmpinați probleme, atunci lubrifiantul vă poate ajuta.

Fiți atenți la filete – inelele O-Ring sunt de obicei instalate cu piese filetate, dar acestea pot cauza ruperea inelului O-Ring. Când instalați peste un filet, acoperiți filetul cu bandă de mascare, deoarece acest lucru va ajuta inelul O-Ring să alunece peste filet fără a fi deteriorat. Dacă este necesar, utilizați și lubrifiant.

Evitați marginile ascuțite – Colțurile și marginile ascuțite sunt adesea întâlnite în mașinile de producție și acestea pot cauza probleme cu inelelor O-Ring. Unele margini sunt suficient de mici pentru a trece neobservate, ceea ce înseamnă că pot cauza probleme semnificative. Așadar, nu forțați inelele O-Ring pe colțuri sau margini ascuțite, ci încercați să utilizați un lubrifiant pentru a le glisa pe poziție.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!